1 daagse training  "Cellen in Harmonie"  
 
datum voorjaar 2020 nog nader te bepalen   
 
Cellen in Harmonie is een toepassingstechniek ook wel layerings-techniek genoemd met verschillende protocollen en gebruik van etherische oliën  welke zijn ontwikkeld door Boyd Truman . 
 
De Symphony of the Cells protocollen bieden ondersteuning aan diverse  specifieke lichaamssystemen  en het zelfherstellend  vermogen van het lichaam. 
Met deze techniek kun je bepaalde oorzaken of klachten specifiek ondersteunen. 
 
Het gebruik van de Symphony of the Cells is eenvoudig en effectief waardoor iedereen te leren. 
 
Wil jij je naasten of dierbaren ondersteunen of graag meer leren over deze behandelwijze dan geeft  de
1-daagse workshop/training "Cellen in Harmonie"  jou de handvatten en protocollen om partner/kind/moeder of ?  te ondersteunen met deze bijzondere techniek. 
 
De training is bedoeld voor een ieder die via mij een account heeft en al  bekend is met Aromatherapie (of bij mij de basisworkshop heeft gevolgd. of via mij op een andere manier kennis heeft gemaakt met de werking van etherische oliën) 
 
Hoe ziet deze trainingsdag eruit? 
 
Ochtendprogramma bestaat uit  :  
theoretische kennis , uitleg en achtergrond van de SOC (Symfony of the Cells) protocollen.
Voedingstips en aandacht voor welke voedingsstoffen van belang zijn zijn bij herstel of verbetering van diverse gezondheidsklachten. .
Middagprogramma bestaat uit :
praktijk , Iedeee deelnemer  zal een "Cellen in Harmonie behandeling " geven en iedere deelnemer zal een behandeling ontvangen waarbij een keuze is uit een aantal protocollen. 
 
Kosten deelname € 30,00 p.p. 
 
Het is ook mogelijk deze techniek  1 op 1 te leren in mijn praktijk. (eventueel samen met de te behandelen partner/kind of ?) 
 
Heb je nog geen account of ben je nog niet bekend met Aromatherapie maar zou je graag deel willen nemen ,
neem dan vrijblijvend even met mij contact op.